Ajánlatunk szállodáknak, panzióknak!

Ajánlatunk szállodáknak, panzióknak!

Az Artesian pezsgőmedencék Magyarországon érvényes ÁNTSZ (OTH 4732-2/2006) engedéllyel rendelkeznek, így közületi felhasználásra is alkalmasak. 10 éves működésünk során számos szállodába, panzióba építettünk már komplett Wellness egységeket. Kíváló minőségű termékeink között kínálunk kifejezetten nagyobb igénybevételre tervezett pezsgőmedencéket, ahol a megnövekedett igénybevétel sem jelent problémát. Normál családi használatra tervezett pezsgőmedencék nem alkalmasak napi 50-100 fürdőző igényeinek kiszolgálására. Már megismertük azokat az igényeket, amit egy szállodában elhelyezett jakuzzinak tudnia kell. Lehetőség van a Jakuzzi kezelő paneljének elrejtésére, akár áthelyezésére, ahol csak a szálloda személyzete tud hozzáférni. Általunk fejlesztett programm segítségével előre beállíthatjuk bizonyos funkciók időszakos elindulását, megállását. Ezzel megakadályozzuk a rendellenes használatot, meghosszabbítjuk a Jakuzzi élettartamát. Minden modellünk alternatív fűtési rendszerekhez kapcsolható, így az üzemeltetés költségeit minimálisra tudjuk csökkenteni. A Jakuzzikba gyárilag beépített Korona Kisüléses Ózon Generátor, Microban védelem, és Ezüst Ionos fertőtlenítés van. A homokszűrő bekapcsolásával szinte korlátlan számú fürdőző után is kristálytiszta vízminőséget tudunk biztosítani vendégeik számára.
Feszített víztükrű modelljeink szintés ékes díszei lehetnek vállalkozásának! A vendégeik számára további élményt nyújhat, az általunk épített kül-beltéri szauna,  Infra kabinok vagy egy igazi különlegesség a fa tüzelésű Finn fürdődézsa.
 
Látogasson el áruházunkba, és kérje ki szakembereink véleményét az Ön igényeinek leg megfelelőbb termékek kiválasztásához!