Jakuzzik

Jakuzzik

Artesian

Az Amerikai Artesian Spas pezsgőmedence család minden tagja ANTSZ engedéllyel rendelkezik, így közösségi használatra is alkalmasak. Las Vegasi gyárban épített Jakuzzik kiváló minőségükkel, és egyedi "Direct Flow" vezérlésükkel rendkívül népszerűek az egész világon. Artesian Spas pezsgőmedencék 2010-ben elnyerték Amrikában a leg energiatakarékosabb Jakuzzi díját!

Vital Spa

Csökkentse a stresszt és relaxáljon a vital spa masszázsmedencékkel! Tegye le mobiltelefonját és ne aggódjon e-mailjei miatt! Engedje, hogy a víz megnyugtató hangja elfeledtesse Önnel a mindennapok stresszfokozó zajait egy minőségi jakuzziban.

USSPA

A Cseh USSPA gyár több mint tíz éve Európa legnagyobb Jakuzzi gyártója. Egyedi tervezésű termékei, igazán különleges formavilága, eltér a megszokott hagyományos szögletes stenderttől. A kör alakú vagy a kifejezetten sarokba tervezett pezsgőmedencéi egyedülállóak a nemzetközi piacon, Európai Uniós követelményeknek megfelelő kíváló minőségű termék.

SWIM SPA

Jakuzzi és medence egyben! Nagy teljesítményű ellenáramoltató motornak köszönhetően, akár órákon keresztül is úszhat a Swim Spa-ban. Egyaránt alkalmas családi körben eltöltött kellemes kikapcsolódásra vagy egyedül végzett edzésre, úszásra, lazításra. A Thermo tetőnek, és a hőszigetelésnek köszönhetően egész évben élvezheti a medence nyújtotta élményt. Mivel a teljes gépészet a medence oldalburkolata alatt van elhelyezve, telepítéséhez csak egy vízszintes területre van szükség. Süllyesztett , és önmagában álló oldalburkolattal rendelkező kivitelben is rendelhető.

Teuco

Olasz Design és minőség tökéletes harmoniája tükröződik minden egyes terméken. Az egyszerű letisztult moderm formát kedvelők körében igazi kurriózum, egyetlen másik versenytársával sem hasonlítható össze. Egy Teuco hidromasszázs medencében a társasági együttlét igazi ünneppé és vidámsággá válik. A Teuco hidromasszázs, fejlett performancet biztosít, mert a legmagasabb minőség, és a legfejlettebb technológia által fémjelzett folyamatos kutatások eredményei láthatók az anyagban, a funkciókban, a biztonságban, a higiéniában, és az időtartamban.

South Seas Spas

A South Seas Spas Californiai pezsgőmedence gyár, a minimál stílus irányzatot kedvelőknek gyárja medencéit. Az egyszerű formák ne tévesszenek meg senkit, a medencék a legszigorúbb Amerikai minőségi követelményeknek is megfelelnek.

Ajánlatunk szállodáknak

Tíz éves tapasztalataink alapján, készítettünk egy összeállítást szállodáknak , panzióknak speciális nagyobb igénybevételnek is megfelelő termékeinkből. Ma már minden vendégháznak is rendelkeznie kell valamilyen Wellness szolgáltatással, hogy versenyben tudjon maradni. Nálunk a kis panzió, és a több száz szobás hotelek is megtalálják az igényeiknek megfelelő termékeket.